Bruschete ”mic dejun” de duminica

de ancutaCH in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2012 | 82723 vizualizari

 

Este un mic dejun foarte indragit de sotul meu si care este usor de preparat si foarte satios! Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 felii de paine
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 lingurite de oregano uscat
  • 1 lingurita de praf de usturoi
  • 50g cascaval
  • 50g mozzarella
  • 4-5 rosii cherry /2 rosii
  • 1/2 ardei rosu/galben
  • 2 linguri masline fara samburi (de preferat ca se feliaza mai usor)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete ”mic dejun” de duminica:

Se face un sos din ulei, oregano si praful de usturoi

Se toaca marunt rosiile si ardeiul si se amesteca in sosul de ulei

Compozitia de rosii si ulei se pune pe fiecare felie de paine

Se presara cascaval ras 

Se pun deasupra feliute de mozzarella si rondele de masline

Se pun feliile in tava si se dau la cuptor in jur de 15 minute, pana se omogenizeaza si se rumeneste cascavalul.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu iaurt de baut sau suc de fructe ...depinde ce preferati

2

Acest tip de bruschete l-am servit de multe ori si ca aperitiv cald insotit de o bere rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete ”mic dejun” de duminica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu broccoli